تاثیر مصرف هویج و چای سبز در بیماری آلزایمر

به گزارش پرسینا بلاگ، محققان به تازگی دو ترکیب متفاوت در هویج و چای سبز یافته اند که به درمان آلزایمر در موش ها یاری کرد.

تاثیر مصرف هویج و چای سبز در بیماری آلزایمر

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، یکی از راهکارهایی که دانشمندان برای کشف اسرار جدید بیماری آلزایمر استفاده می نمایند، انجام آزمایشاتی روی موش ها است.

محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به تازگی دریافته اند که ترکیباتی در چای سبز و هویج وجود دارد که به بهبود موش های مبتلا به آلزایمر یاری می نماید.

این تحقیق که توسط محققان پزشکی این دانشگاه اجرا شده است، منجر به آنالیز دو ترکیب به نام های فرولیک اسید و اپی گالوستاچین گالت شد.

فرولیک اسید یا FA آنتی اکسیدانی است که در برنج، هویج و سیب زمینی یافت می گردد.

اپی گالوستاچین گالت یا EGCG ترکیبی است که در چای سبز وجود دارد و ماده ای مؤثر برای درمان آلزایمر محسوب می گردد. این ماده همچنین به حفاظت بهتر از دندان ها و جلوگیری از حملات قلبی یاری می نماید و علاوه بر آن دارویی ضدسرطان است.

ترنس تاون، محقق ارشد این پروژه اظهار کرد: ما پیش از این طی تحقیقاتی نشان داده بودیم که این دو ترکیب منجر به تغییر روند بیماری آلزایمر در مغز موش ها می شوند.

در این پروژه 32 موش با علائم مشابه با بیماری آلزایمر مورد آزمایش قرار گرفتند و محققان در یک دوره سه ماهه موش ها را با ترکیبات مذکور تغذیه کردند.

موش ها قبل و بعد از تغذیه با این رژیم مورد آزمایش های نوروفیزیولوژیکی قرار گرفتند.

تغذیه موش های بیمار با این رژیم سبب شد که بتوانند عملکردی مشابه با موش های سالم داشته باشند.

نکته قابل توجه این بود که رفتار اضطراب مانند موش های بیمار نیز با این رژیم کاهش پیدا کرد.

استرس اکسیداتیو و التهاب عصبی دو علائم کلیدی برای بروز آلزایمر در انسان هستند که با استفاده از این رژیم در موش ها کاهش پیدا کرد.

دانشمندان پروژه اظهار کردند: هنوز معلوم نیست که چگونه می توان این نتایج را به انسان ها نیز نسبت داد. گرچه که نتیجه آزمایش به این گونه نیست که هرچه بیشتر چای سبز نوشید و یا هویج خورد، کمتر احتمال ابتلاء به آلزایمر وجود دارد.

تاون در نهایت گفت: بهتر است 12 سال را برای ساخت این دارو منتظر نمانیم و از همین امروز هویج و چای سبز را در رژیم غذایی خود بگنجانیم.

نتایج این پژوهش در Journal of Biological Chemistry انتشار یافت.

یومی بلاگ: یومی بلاگ | آرشیو خبری و مقالات متنوع وب

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 209

به "تاثیر مصرف هویج و چای سبز در بیماری آلزایمر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر مصرف هویج و چای سبز در بیماری آلزایمر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید