آش عروس ترکیه و فوت و فن پخت آن

به گزارش پرسینا بلاگ، شاید مادر بزرگ ها دویون چُورباسی (Düğün Çorbası) یا آش عروس را برای روز عروسی می پخته اند، اما این آش گوشت پر از خاصیت، می تواند غذای کاملی برای بچه ها یا حتی بزرگترهایی باشد که تازه از بستر بیماری بیرون آمده اند. طرز تهیه این آش ترکیه ای را در ادامه مطلب بخوانید.

آش عروس ترکیه و فوت و فن پخت آن

مواد لازم برای تهیه آش عروس

  • گوشت گردن گوسفند با استخوان یک کیلو
  • پیاز یک عدد
  • هویچ یک عدد
  • زرده تخم مرغ سه عدد
  • دانه فلفل سیاه 12 عدد
  • آرد یک پیمانه
  • کره کاله خرید آنلاین 50 گرم
  • لیمو یک عدد
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه آش عروس

مرحله اول

گوشت را بشویید و با استخوان در یک قابلمه بزرگ با دو لیتر آب روی آتش تند به جوش بیاورید. کف گوشت را بگیرید و سپس پیاز چهار قاچ را با هویج خرد شده و دانه های فلفل به آن اضافه کنید.

آتش را کم کنید و به گوشت سه ساعت برای پخت زمان دهید. بعد از پخت، کف روی گوشت را بگیرید، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و استخوان هایش را بکشید.

مرحله دوم

آب گوشت را از صافی رد کنید و به قابلمه برگردانید. شعله را ملایم و در قابلمه را نیم بند کنید.

در یک تابه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و آرد را برای سه دقیقه در آن تفت دهید. سپس کره را به آب گوشت اضافه کنید و شعله را تندتر کنید. آب گوشت را با قاشق چوبی هم بزنید تا جوش بیاید.

گوشتی که با دست خرد نموده اید و استخوانش را گرفته اید را به آب گوشت اضافه کنید و 10 دقیقه به پخت روی آتش ملایم ادامه دهید.

مرحله سوم

لیمو را آب بگیرید. زرده تخم مرغ و آب لیمو را در یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید.

دو پیمانه از آش داغ را روی زرده تخم مرغ بریزید و تند تند بزنید. سپس محتویات کاسه را در قابلمه گوشت بریزید و با قاشق هم بزنید.

آب و نمک آش را به میزان کنید و همینکه به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید. یادتان نرود که آش عروس نباید زیاد شل باشد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 شهریور 1401 بروزرسانی: 14 شهریور 1401 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 8134

به "آش عروس ترکیه و فوت و فن پخت آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آش عروس ترکیه و فوت و فن پخت آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید