چگونه ویزای ژاپن بگیریم؟

ژاپن یا سرزمین آفتاب تابان یکی از زیباترین کشورهای جهان است که همه ساله افراد بسیاری به آن جا سفر می کنند و برای این مهم باید با مراجعه به سفارت ژاپن ویزا تهیه کنند.

چگونه ویزای ژاپن بگیریم؟

ژاپن یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا است که علاوه بر پیشتازی در عرصه صنعت و تکنولوژی، دارای فرهنگ و تمدنی بسیار غنی است؛ آشپزی بی نظیر، پرستشگاه ها، باغ ها و... از جمله جاهای دیدنی ژاپن هستند که هر گردشگری را برای سفر به ژاپن یا... ترغیب می کند.

اگر شما نیز قصد سفر به ژاپن را دارید، در خبرنگاران می توانید بهترین و ارزان ترین تور ژاپن را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

البته سفر به ژاپن نیز مشمول قانون تهیه ویزا پیش از ورود به خاک این کشور از طریق مبادی قانونی نظیر سفارتخانه و کنسولگری است.

ویزای ژاپن توضیح خدمات
انواع ویزا
  • کوتاه مدت (تجاری، توریستی، دیدار از اقوام و دوستان، شرکت در کنفرانس و رقابت های ورزشی)
  • بلند مدت
مراحل صدور ویزا مراجعه حضوری به سفارت توسط متقاضی یا کننده وی
وقت سفارت ندارد
مدارک لازم برای صدور ویزا مدارک شناسایی و مالی
مدت زمان لازم برای صدور ویزا پنج روز
سفارت/ کنسولگری دارد

انواع ویزای ژاپن

ویزای ژاپن به دو گروه کلی کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شوند. ویزاهای کوتاه مدت بسته به هدف سفر به پنج گروه تقسیم می شوند؛

  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی
  • ویزای دیدار از دوستان
  • ویزای دیدار از اقوام
  • ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت های ورزشی

مدارک لازم برای ویزای ژاپن

مدارک شناسایی برای کلیه ویزاها مشترک هستند؛

  • گذرنامه متقاضی ویزا
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس سایز 4.5 در 4.5 با زمینه سفید (معینات عکس)
  • کپی تمام صفحات شناسنامه متقاضی ویزا همراه با ترجمه انگلیسی رسمی با تایید وزارت دادگستری

ویزای کوتاه مدت برای شرکت درکنفرانس

  • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار و یا نامه ماموریت از سازمان و یا دانشگاه مربوطه در ایران با ذکرسمت، دلیل سفر، تاریخ سفر و نحوه پرداخت هزینه ها
  • ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی (به زبان انگلیسی، سایز A4، حداکثر صادره در پنج روز اخیر)
  • اصل ضمانت نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزینه اقامت، تقبل هزینه بازگشت و رعایت قوانین ژاپن
  • اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)

ویزای کوتاه مدت تجاری

  • نامه ماموریت صادره از سازمان مربوطه در ایران با ذکر سمت، نحوه پرداخت هزینه ها، دلیل و تاریخ سفر
  • کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی، آگهی تاسیس وآخرین تغییرات یا جواز کسب، همراه با ترجمه انگلیسی رسمی با تائید وزارت دادگستری
  • مدارکی که روابط تجاری بین شرکت ایرانی و ژاپنی را تایید کند. (مانند INVOICE، بارنامه، کپی L/C)
  • ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی شرکت (به زبان انگلیسی، سایز A4، حداکثر صادره در پنج روز اخیر)
  • اصل ضمانت نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزینه اقام، تقبل هزینه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
  • اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • در ارتباط با شرکت ضامن در ژاپن یکی از مدارک زیر مورد نیاز است: ثبت شرکت ژاپنی TOKIBO-TOHON (صادره در سه ماهه اخیر)، کپی جدید از KAISHA SHIKI HOU و مدرک KAISHA DANTAI GAIYOU SETSUMEI SHOU

ویزای کوتاه مدت دیدار از اقوام

  • گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و یا اشتغال به تحصیل متقاضی ویزا
  • ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی (به زبان انگلیسی- سایز A4- حداکثر صادره در پنج روز اخیر)
  • اصل ضمانت نامه خطاب به سفارت برای ضمانت تقبل هزینه اقامت، تقبل هزینه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
  • اصل دعوت نامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را معین کند؛ کپی تمام صفحات شناسنامه ضامن ایرانی در ژاپن همراه با ترجمه انگلیسی غیر رسمی. درصورت لزوم شناسنامه تمام افرادی که روابط فامیلی را معین می کند.
  • گواهی ثبت اقامت محلی: JUMIN - HYO؛ در صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی) باشد و طول مدت اقامت در این گواهی ذکر نشده باشد، کپی پشت و روی کارت اقامت (ALIAN CARD) لازم است.
  • گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO (در صورت عدم پرداخت مالیات HIKAZEI- SHOMEISHO) (مدرکی که در آن درآمد و مالیات ضامن ژاپنی قید شده باشد)
  • حساب بانکی ضامن

ویزای کوتاه مدت برای دیدار از دوست

  • گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و یا اشتغال به تحصیل متقاضی ویزا
  • ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی (به زبان انگلیسی- سایز A4- حداکثر صادره در پنج روز اخیر)
  • اصل ضمانتنامه خطاب به سفارت برای ضمانت سه مورد زیر (از ژاپن): تقبل هزینه اقامت، تقبل هزینه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
  • اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • برگه ثبت اقامت محلی: JUMIN-HYO
  • در صورتی که ضامن دارای ملیت خارجی (به طورمثال ایرانی) باشد و طول مدت اقامت در این گواهی ذکر نشده باشد، کپی پشت و روی کارت اقامت (ALIAN CARD) لازم است.
  • مدارکی که روابط بین دو دوست را تایید می کند، مانند عکس
  • گواهی رسمی مالیات دعوت کننده (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO (در صورت عدم پرداخت مالیات HIKAZEI- SHOMEISHO).(مدرکی که در آن درآمد و مالیات ضامن ژاپنی قید شده باشد)
  • حساب بانکی ضامن GINKO-ZANDAKA-SHOMEI-SHO

ویزای توریستی

  • برنامه سفر با ذکر جزئیات به انگلیسی (با ذکر تاریخ ورود و خروج و برنامه روز به روز)
  • رزرو هتل
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، حقوق و موافقت با مرخصی (باذکر تاریخ)
  • ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی (به زبان انگلیسی، سایز A4، حداکثر صادره در پنج روز اخیر)

ویزای کوتاه مدت برای شرکت درمسابقات ورزشی

  • نامه ماموریت ازفدراسیون مربوطه در ایران با ذکر تاریخ و دلیل سفر و نحوه پرداخت هزینه ها
  • اصل ضمانت نامه خطاب به سفارت برای تقبل هزینه اقامت، تقبل هزینه بازگشت، رعایت قوانین ژاپن
  • اصل دعوتنامه خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • اصل برنامه سفر خطاب به سفارت (از ژاپن)
  • چنانچه هزینه سفر به عهده متقاضی ویزا باشد؛ گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و حقوق و ریز کارکرد سه ماه آخر حساب بانکی (به زبان انگلیسی، سایز A4، حداکثر صادره در پنج روز اخیر)

نکته: ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تائیدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است.

مراحل صدور ویزای ژاپن

متقاضیان ویزای ژاپن می توانند با در دست داشتن مدارک برای هر یک از ویزاهای درخواستی روزهای یکشنبه تا پنج شنبه و بدون وقت قبلی به محل سفارت ژاپن مراجعه کنند. گفتنی است این سفارت به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست، نمابر، پست الکترونیک و... نمی پذیرد و هیچ گونه مسؤلیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد. همچنین، تمامی مدارک باید به صورت اصل توسط شخص متقاضی یا کننده وی به متصدی امور ویزا تحویل داده شود.

اعتبار ویزای ژاپن

مدت اعتبار ویزای توریستی کشور ژاپن سه ماه است. همچنین، علت عدم صدور ویزا به هیچ عنوان توضیح داده نمی شود و درخواست مجدد (با هدف مشابه) تا 6 ماه امکان پذیر است.

هزینه صدور ویزای ژاپن

طبق اطلاعیه مندرج در وب سایت سفارت ژاپن هزینه ویزا یکبار ورود از تاریخ اول آوریل 2018، مبلغ 880,000 ریال است.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای ژاپن

به طور معمول زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک، با احتساب روز ارائه مدارک پنج روز کاری است.

سفارت ژاپن در تهران

  • آدرس: تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک 162
  • کدپستی: 93653-19856
  • ساعت تحویل مدارک: 8:30 تا 10:30 صبح روزهای یکشنبه تا پنج شنبه (جمعه و شنبه سفارت تعطیل است)
  • تحویل گذرنامه: روزهای یکشنبه تا پنجشنبه (بعد ازظهرها از ساعت 15:00 تا 16:00)
  • تلفن: 22660710 (021) / پاسخگویی تلفنی روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 13:00 تا 15:00 انجام می شود.
  • نمابر بخش کنسولی: 22660746
  • پست الکترونیکی بخش کنسولی و امور مربوط به ویزا: consular@th.mofa.go.jp
  • وب سایت: www.ir.emb-japan.go.jp
منبع: کجارو / malekpour.ir / ir.emb-japan.go.jp

به "چگونه ویزای ژاپن بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه ویزای ژاپن بگیریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید