طرز تهیه فلافل لبنانی و نحوه سرو آن

به گزارش پرسینا بلاگ، فلافل لبنانی از ترکیب نخود و سبزی های معطر تهیه می گردد. این فست فود لذیذ و سالم است و تقریبا همه از میل کردن آن لذت می برند.

طرز تهیه فلافل لبنانی و نحوه سرو آن

خبرنگاران | سرویس آشپزی - فلافل یکی از غذا های قدیمی منطقه خاورمیانه است که فست فودی سالم به حساب می آید. زیرا در آن از افزودنی های خوراکی و مواد نگهدارند همانند فست فود هایی که با سوسیس و کالباس تهیه می شوند، استفاده نشده است. این غذا برای پیکنیک ها نیز بسیار مناسب است، زیرا می توان مدت طولانی آن را در دمای محیط قرار داد بدون آنکه فاسد شود.

مواد لازم برای تهیه فلافل لبنانی

به منظور تهیه این غذا برای پنج الی شش نفر، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج است.

مواد لازم
نخود400 گرم
سیر3 حبه درشت
پیازیک عدد متوسط
بکینگ پودریک قاشق چایخوری
پودر گشنیزیک قاشق چایخوری
آرد سفیدیک قاشق غذاخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
گشنیر خرد شدهیک قاشق غذاخوری
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و نمکبه میزان لازم

نکته:

  • فلافل را از یک روز قبل خیس نموده و چند مرتبه آب آن را عوض کنید تا کاملا تمیز شده و نرم شود.
  • سبزی ها باید کاملا ریز خرد شوند.

طرز تهیه فلافل لبنانی

  1. ابتدا نخود را همراه با سیر و پیاز از چرخ گوشت رد کنید. برای این منظور از غذاساز نیز می توانید بهره ببرید.

  2. جعفری و گشنیز خرد شده را به مایه فلافل اضافه کنید و ورز دهید.
  3. در ادامه آرد، بکینگ پودر، پودر گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به مایه اضافه کنید و بهم بزنید تا یک دست شوند.
  4. در نهایت یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید تا مایه حالت چسبندگی پیدا کند.
  5. اکنون در یک قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید، به طوریکه فلافل ها در روغن غوطه ور باشند.

  6. حرارت را زیاد کنید تا روغن کاملا داغ شود، بعد حرارت را به متوسط کاهش دهید و فلافل ها را آماده کنید.

  7. با استفاده از دستگاه فلافل زن، آن ها را آماده نموده و در روغن سرخ کنید. اگر به این دستگاه دسترسی ندارید، مقداری از مایه را بردارید و با استفاده از دست آن را به صورت کوفته درست کنید. فلافل ها حدودا باید به اندازه یک گردو باشد.

  8. فلافل ها را در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. برای این منظور حدود سه الی چهار دقیقه کافی خواهد بود.

  9. فلافل روغن زیادی را جذب می نماید، برای اینکه روغن آن گرفته شود، پس از سرخ شدن آن ها را در یک صافی قرار دهید تا در ظرفی دستمال قرار دهید و فلافل ها را روی آن بچینید.

نحوه سرو فلافل

اکنون غذا حاضر شده است و باید آن را سرو کنید. برای سرو این غذا در ایران از نان باگت استفاده می شود. مقداری سس فلفل به نان بزنید، سپس فلافل بگذارید و اطراف آن را با گوجه فرنگی، خیار شور، کلم خرد شده و ترشی لیته یا ترشی فلفل پر کنید.

در لبنان این غذا به شیوه دیگری سرو می شود، برای این منظور باید از نان پیتا بهره ببرید. مقداری سس سیر روی خمیر پیتا بزنید و تعدادی فلافل روی آن بچینید و مقداری پیاز خرد شده، گوجه خرد شده، خیار شور و کمی سس فلفل اضافه کنید و مانند لقمه بپیچید. این موضوع که فلافل لبنانی را با چه خوراکی هایی سرو کنید، به سلیقه خودتان بستگی دارد؛ بنابراین می توانید هر ماده غذایی را که دوست ندارید حذف کنید.

فلافل یکی از فست فود های سالم و بی ضرر است، البته باید به یاد داشته باشید که این غذا مقدار زیادی روغن جذب می نماید، اما نسبت به سایر فست فود ها بسیار سالم تر است. اگر در هوای گرم به پیکنیک می رود، به غذایی احتیاج دارید که در اثر گرما فاسد نشود و مدت زیادی بدون احتیاج به یخچال دوام بیاورد. فلافل لبنانی گزینه مناسبی برای این منظور است، این غذای لذیذ را تهیه نموده و از میل کردن آن لذت ببرید.

یومی بلاگ: یومی بلاگ | آرشیو خبری و مقالات متنوع وب

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 6632

به "طرز تهیه فلافل لبنانی و نحوه سرو آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فلافل لبنانی و نحوه سرو آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید