طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت و کشمش پلویی

به گزارش پرسینا بلاگ، عدس پلو یکی از راحت ترین غذاهای ایرانی است که با کمی ترفند از یک غذای ساده به یک غذای مجلل و خوشمزه تبدیل می گردد. با خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه عدس پلو مجلسی را با گوشت و کشمش پلویی به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت و کشمش پلویی

مهم ترین راز خوش طعم و خوش عطر شدن قاطی پلوهایی مثل لوبیا پلو یا قنبر پلو استفاده از ادویه های مناسب است. یکی از ادویه های پرکاربرد در پلوهای مخلوط ایرانی دارچین است که عطر و طعمی جادویی به برنج می دهد. به ویژه در عدس پلو با کشمش یا گوشت که هنگام پختن آن عطر دارچین باید در تمام آشپزخانه بپیچد.

عدس پلو یک غذای سالم و مقوی است که آشپزها به آن علاقه خاصی دارند؛ چون سریع آماده می گردد. عدس پلو را می توانید با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید که این یک ویژگی خوب برای هر غذایی محسوب می گردد. می توانید به جای گوشت از سویا بهره ببرید یا به طور کامل سس گوشت را حذف کنید و از عدس پلو با کشمش و پیازداغ لذت ببرید.

برنج، عدس و کشمش معمولا در هر خانه ای پیدا می گردد؛ پس می توانید هر وقت هوس عدس پلو کردید یا نمی دانستید برای ناهار چه غذایی درست کنید، با دستور پخت ما در عرض یک ساعت یک عدس پلوی خوشمزه بپزید. اگر هم هنوز شک دارید که چه غذایی بپزید، حتما به آرشیو مطالب آشپزی تصویری خبرنگاران مگ سر بزنید تا دستور پخت صدها غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی را بیابید.

مواد لازم (برای 4 نفر)

  • برنج: 3 پیمانه (450 گرم)
  • عدس: 2 پیمانه
  • گوشت چرخ نموده: 250 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • کشمش پلویی: 1 پیمانه
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه، دارچین، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه عدس پلو

1.

برای اینکه پوست عدس هنگام پختن جدا نگردد، آن را از 2 ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید. بعد از 2 ساعت عدس را با آب روی حرارت قرار دهید تا نیم پز گردد. دقت کنید که عدس نباید کاملا بپزد، وگرنه در ادامه فرایند پخت له می گردد.

2.

یکی از پیازها را پس از رنده کردن در تابه بریزید و تفت دهید تا آب اضافی آن بخار گردد. سپس کمی روغن به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پیاز به رنگ عسلی دربیاید. سپس گوشت چرخ نموده را اضافه کنید.

3.

زمانی که گوشت کاملا با پیاز تفت خورد و آب آن بخار شد، ادویه ها، نمک و کمی از زعفران دم نموده را اضافه کنید.

نکته: میزان دارچین در ادویه این غذا باید بیشتر از قاطی پلوهای دیگر باشد.

4.

بعد از اضافه کردن ادویه ها گوشت را کامل تفت دهید تا به روغن بیفتد. مایه گوشت عدس پلو حاضر است؛ آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

5.

برنج را از 3 تا 4 ساعت قبل در مخلوط آب ولرم و سه قاشق غذاخوری نمک خیس کنید. پیش از پختن، آبی را که برنج در آن خیس خورده بود خالی کنید. به میزان کافی آب در یک قابلمه مناسب به جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. با حرارت بالا اجازه دهید برنج در آب بپزد و قد بکشد. وقتی دور دانه های برنج نرم شد ولی وسط آن هنوز خام بود، عدس های نیم پز شده را اضافه کنید. برنج و عدس را آرام مخلوط و سپس آبکش کنید.

بعد از آبکش کردن برنج، ته یک قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقه تان را قرار دهید. مخلوط برنج و عدس و دارچین و زعفران را لایه لایه در قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت متوسط رو به بالا چند دقیقه بخار کند. سپس کمی آب روی برنج بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 20 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. اواخر پخت نصف پیمانه روغن مایع و دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی را داغ نموده و روی برنج بریزید.

6.

برای درست کردن پیازداغ، در یک تابه کوچک یک عدد پیاز خلالی شده را با مقداری روغن سرخ کنید. پس از خارج کردن پیازها از تابه، کشمشی را که از قبل با آب سرد شسته و خیسانده اید، در همان روغن به همراه کمی دارچین تفت دهید و کنار بگذارید.

7.

عدس پلو را در دیس یا بشقاب بکشید و با گوشت چرخ نموده، کشمش و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان!

یومی بلاگ: یومی بلاگ | آرشیو خبری و مقالات متنوع وب

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 5462

به "طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت و کشمش پلویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت و کشمش پلویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید